Vanligaste frågorna

Vi uppskattar alla frågor och försöker svara så snabbt och rakt vi kan. Då vi skräddarsyr alla etiketter för varje unik kund för att få det snyggaste och häftigaste intrycket så kommer det självklart frågor.

blog post

Vilket upplösning skall bilden ha?

Så bra som möjligt. Då vi har möjlighet att trycka med väldigt detaljrikt så önskar vi självklart att bilden ha så hög upplösning som möjligt gärna med 300ppi. För en standardetikett på 101,6mm x 76,2mm motsvarar det 1193 x 898 pixlar för optimal upplösning. Men om några tvivel skulle uppstå så fråga gärna.

Hur ska man göra om man vill ha hjälp men bilden?

För snabba svar ring gärna då det ofta kommer en del följdfrågor då vi är mycket måna om att få en optimal utgång och då det gäller design så krävs det alltid en dialog så vi förstår precis vad ni är ute efter och vad ni vill förmedla. Men självklart så svarar vi på mail så fort vi kan och om önskan skulle uppstå så kan vi också ta det via andra medier.

Är det lagligt?

Yes det är 100% lagligt. UniktVin som är ett svenskbaserat företag tar fram och trycker etiketter och är registrerade och ser till så att allt flyter på. Vinerna säljes sedan från Italienska magasinet som är danskbaserat. Italienska magasinet sköter alla avgifter och betalar alla skatter (moms. punktskatt) så att allt är ordnat för en. Italienska magasinet är registrerat som distansföretag vilket medför att de kan sälja direkt till privatpersoner i hela Sverige men de är också registrerat som leverantör och får sälja direkt till företag med serveringstillstånd. Detta medför att det kan komma två splittade fakturor till er en från UniktVin och en från Italienska Magasinet beroende på beställning och önskemål.

Fråga och/eller följ oss
Namn
E-Mail
Meddelande