Skräddarsy

Varför vara som alla andra när man kan vara unik.

Ni har möjligheten att skapa er personliga etikett på ett kvalitetsvin som levereras raka vägen till er dörr. Vår vingård är belägen mitt i det underbara vindistriktet Baden och bara ett litet stycke från den slingrande och svalkande floden Rehn. Ett perfekt läge för en kvalitetsvingård. Här odlas, handplockas, vinifieras, lagras och buteljeras vinet för att till sist bli krönt med en ytterst unik etikett, din etikett.
Ta kontakt

member cover

Högglans

Det högglansiga pappret hjälper till att lyfta fram färgerna och man kan få en direkt slående och iögonfallande etikett med knivskarpa kanter. Det är också på den som fotografier lämpar sig bäst då de naturliga färgerna kan träda fram.

member cover

Vintage

En lyxig papperskvalite som har en hög lumphaltighetsgrad om med en tydlig linnekännsla, Passar sig ypperligt för lyxigare motiv med få färger som är perfekt för emblem, vapenskölder, loggor och liknande.

member cover

Matt

Ett stilrent taktilt strävt papper med den extra fördelen att man slipper reflektioner så man alltid ser det viktiga motivet tydligt.

Fria tyglar

Vår vingård är belägen mitt i det underbara vindistriktet Baden och bara ett litet stycke från den slingrande och svalkande floden Rehn. Ett perfekt läge för en kvalitetsvingård. Här odlas, handplockas, vinifieras, lagras och buteljeras vinet för att till sist bli krönt med en ytterst unik etikett, din etikett.

feature img
Former

Även som det fins en standard form på etiketter och tryck så fins det inget som säger att man måste håla sid till det. Oval rund trekant hexagon ... Den rekomenderade formen är den ni vill ha och som passar etiketten bäst. Formen kan ha stor betydelse för att framhäva budskapet.

feature img
Placering

Det fins inga regler som säger var man ska placera ettiketten. Om man önsklar att ha en udda placering så så kan det förändra och lyfta etiketten och ge en annan framtoning, gör defeneivt att det sticker ut.

feature img
Antal

Varför endast ha en etikett? Ibland är fler bättre. En guld medalj som pryder halsnen på flasken eller en underskrift med flaskans ägares singnatur.

Fråga och/eller följ oss.

Om ni har har några frågor angående beställningar eller meterial och former. Ni kanske bara vill hålla er uppdaterade eller rent av är supernyfikna på vad som är det senaste. Så tveka inte utan fråga bara. Om ni vill ha hjälp med design eller utformning, vi fins här, möjligeterna är oändliga.

Namn
E-Mail
Meddelande
Contact info
 • Address:

  Prelatgatan 8,

  216 22 Limhamn

  Sweden

 • Phone:

  +46 (0)702-97 17 57

 • Email: info@uniktvin.se
 • Follow Us: